Oranjetocht 2018

Geslaagde Oranjetocht 2018

Het zit er weer op, en we mogen terugkijken op een geslaagde Oranjetocht 2018 !!

Het weer werkte dit jaar wel mee, want dat was prima voor een toertocht. Zo’n 750 fietsers schreven zich in voor één van de 5 routes. We hopen dat alle deelnemers een mooie, plezierige fietsdag hebben gehad.

Een tweetal deelnemers beleefden echter een minder prettige dag, een deelnemer brak bij een valpartij zijn heup, maar is na een operatie in een Duits ziekenhuis al weer op de been. Een andere deelnemer moest gereanimeerd worden, en ligt ook in een ziekenhuis in Duitsland. Hij is ook succesvol geopereerd, maar het is nog even afwachten hoe het met hem gaat. Wij wensen beide heren sterkte met hun herstel. We bedanken natuurlijk ook de mensen die geholpen hebben bij de reanimatie.

Foto’s:

Onze fotograaf had ook een pechdag, want hij strandde met zijn motor op een verlaten weggetje in het Duitse land, de Anwb bracht uiteindelijk uitkomst, en zo kon hij na enkele uurtjes toch verder…….. Zodra zijn foto’s binnen zijn plaatsen we deze op de site.

 

Verloren/Gevonden voorwerpen Oranjetocht:  Tijdens de Oranjetocht van afgelopen vrijdag zijn 2 etuis gevonden. De eigenaar kan zicht melden via oth@twcoranje.nl . (zie foto) 

Tevens kregen we een melding dat iemand zijn sleutel met rood label en tekst “Gerri en Wil” is verloren. Als iemand deze gevonden heeft rondom de startlocatie horen we dit graag.

Opmerkingen/tips e.d. over de Oranjetocht ontvangen we graag via de mail: oth@twcoranje.nl

 

De organisatie bedankt iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om deze Oranjetocht tot een geslaagd dagje te maken !!

Speciaal woord van dank aan onze sponsors:

Poels Meubelen, Horst

Geha Verhuur, Horst

Café de Beurs, Horst

Lommen Tweewielerspecialist, Horst en Sevenum

Kleuskens Timmerwerken, Horst

en natuurlijk Thei Litjens en Handboogschietvereniging de Schutroe voor de gastvrijheid !!!!

 

 

Plaats een reactie