Weeknieuws 2019-41 (8 oktober)

Zandhazentocht: Afgelopen zaterdag was het nog droog maar zondagmorgen om 8.30 uur begon het te regenen en dit bleef ook zo . Toch waren er 350 bikers die hier zich niks van aantrokken en richting Horst kwamen om zich in te schrijven voor één van de 3 routes van de Zandhazentocht. Onze fotograaf heeft op diverse plaatsen langs de route toch nog 250 foto’s gemaakt van vooral modderige bikers. De route werd met de minuut ook modderiger (en zwaarder) dus was de afspuitplaats bij de finish zeer welkom. De organiserende Zandhazentocht-commissie o.l.v. Twan van Rens dankt alle leden die hebben meegeholpen bij het slagen van deze dag, alle sponsoren die op welke manier dan ook ondersteuning hebben geboden, en natuurlijk alle deelnemers voor hun deelname !!
De foto’s zijn HIER te vinden.

VUT-groep: A.s. donderdag route OTH 1999 van 74 km. Vertrek is om 13.30 uur

A-groep: A.s. zondag route 41 van 90 km. Vertrek om 9:00 uur.

BC-groep: A.s. zondag route 100 van 70 km. Vertrek om 9:00 uur.

D-groep: A.s. zondag route 100-D van 53 km. Vertrek om 9:00 uur.