Weeknieuws 2019-42 (15 oktober)

VUT-groep: A.s. donderdag route 33 over 65 km. Vertrek is om 13.30 uur.

A-groep: A.s. zondag route 45 over 80 km. Vertrek is om 9:00 uur.

BC-groep: Ondanks de flinke bui om 8.30 uur, toch een goede opkomst om 9 uur bij de Mèrthal. Grote afwezige was afdeling Zaerum, waarvan slechts een tweetal ezels acte de présence gaven. Aan de temperatuur lag het zeker niet, want het was beslist niet koud. Buienradar melde om half tien nog wel een flinke bui, maar dit bleek, zoals zo vaak, weer loos alarm. Want op enkele druppeltjes na, bleef het droog van boven. Route 100 stond op het program, en betekent de hele tijd draaien en keren. Een goede interval training dus. Sommigen hadden de laatste weken wat minder gefietst om uiteenlopende redenen, en daarom was het zaak om het tempo niet boven de dertig uit te laten komen. Dit lukte vrij aardig, ondanks verwoede pogingen van Jan J om het vuurtje aan te stoken, maar de rest liet zich deze keer niet gek maken, en hield zich uitstekend aan de snelheid. En zo konden we na 70 km met een mooi gemiddelde van net geen 29 per uur buiten op het terras van de vernieuwde Beurs het mooiste plekje uitzoeken, want de D groep was  nog in geen velden of wegen te bekennen.

A.s. zondag staat route 1 op het programma (Well-Weeze) over 70 km. Vertrek is in oktober telkens om 9.00 uur
en volgautochauffeur is Piet Cl.

Feestavond bij de Schutroe 30 november: opgeven voor dit avondje uit kan nog tot en met 25 oktober door je aan te melden via activiteiten@twcoranje.nl  en met gelijktijdige betaling van het verschuldigde bedrag, zie hiervoor de uitnodiging die je ontvangen hebt.

D-groep: A.s. zondag route 1-D van 56 km. Vertrek is om 9.00 uur.