Overlijden Henk Janssen

Henk Janssen, ruim 5 jaar lid van onze vereniging, altijd positief over alles en iedereen, altijd rustig en nooit op de voorgrond tredend.
Henk fietste niet heel vaak met de club, dit seizoen op de zondagmorgen iets meer met de B-groep. Maar de donderdagavonden had hij met Peter Keijsers en een paar andere fietsers gereserveerd. Peter had dan wel eens moeite om het wiel van Henk te houden, dus zonder veel te fietsen bleek dat hij uit het goede wielerhout gesneden was. Hij was dan ook enthousiast aan het trainen om later dit jaar met enkelen vrienden naar de Eifel af te reizen om daar de heuvels te trotseren.
Maar zover mocht het niet komen, zijn laatste rit eindigde in een nachtmerrie. Slechte berichten waarvan we niet wisten wat er de uitkomst van zou worden. Gaandeweg werd het duidelijk dat het niet meer goed zou komen en na ruim 5 weken heeft hij de strijd moeten opgeven.
Henk, rust zacht, we gaan je missen.