Weeknieuws 2019-29 (18 juli)

Tour de L1mbourg: 

Zoals jullie misschien gehoord hebben komt L1 Tour de Limbourg a.s. zondag 21 juli naar Horst. Onze club is gevraagd om hier medewerking aan te verlenen. De bedoeling is dat er zondagmorgen opnames worden gemaakt voor de rechtstreekse uitzending op zondagavond. Wij zijn bereid om hier aan gehoor te geven. Het plan is om zondagmorgen een kortere route te fietsen zodat we om 10.30 – 10.45 uur terug zijn in het centrum van Horst waar dan opnames worden gemaakt. De D-groep gaat hier sowieso aan deelnemen.

Om een grotere groep te krijgen vragen wij jullie om ook een route te fietsen of om een keer met de D-groep mee te fietsen zodat we met een leuk aantal fietsers zondagmorgen om 10.30 klaar staan. L1 maakt dan de opnames en zendt die ’s-avonds uit tijdens het rechtstreekse programma vanaf het Wilhelminaplein te Horst. Hierbij kun je ook als je wilt plaats nemen bij het publiek. Voor onze sponsors een leuk gebaar! De rechtstreekse uitzending begint om 18.30 uur.

VUT-groep: Geen nieuws deze week van onze reporter uit Grubbenvorst.

Donderdag route 13 van 75 km. Vertrek om 13.30 uur.

A-groep: Ook hier geen verslag want onze Peperazzi was mee met het Twc weekend rondom Markelo. Hier zal beslist nog een apart verslag van gemaakt worden.

A.s. zondag route 98 van 100 km met pauze na 64 km bij Zum Muhlenberg (in overleg). Vertrek om 8.00 uur.

BC-groep:  A.s. zondag route 114 van 95 km richting Hinsbeck. Vertrek om 8.00 uur.

D-groep:  I.v.m. met de opnames voor Tour de L1mbourg vertrekken we a.s. zondag 8.00 uur. Route 64 over 60 km, zodat we rond 10.30 uur terug zijn in Horst.

Plaats een reactie