Chauffeur bezemwagen/volgauto gezocht!

TWC Oranje Horst is een gezellige wielervereniging met ruim 100 leden. Wekelijks worden er clubtochten georganiseerd voor racefietsers en mountainbikers. Bij de racegroepen hebben we in het seizoen, dat loopt van begin maart tot eind oktober, meestal één (op donderdagmiddag) of twéé (zondagmorgen) volgauto’s (of ook genoemd: bezemwagens) achter de groepen aanrijden. De volgauto’s gaan mee om bij calamiteiten snel op te kunnen treden. Denk hierbij b.v. aan lekke band, defecte fiets, etc. Voor het besturen van de volgauto zijn we op zoek naar enkele chauffeurs die op donderdagmiddag en/of zondagmorgen de volgauto willen rijden.
Wat hebben wij jouw als volgautochauffeur te bieden: gratis lidmaatschap van een gezellige wielervereniging, wielerjack voor de herkenbaarheid als chauffeur, eventueel jaarlijks mee met het twc-wieler-weekend en een leuke jaarlijkse feestavond!

Heb je interesse, of weet je iemand die interesse heeft? Of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Mien Keijsers via voorzitter@twcoranje.nl of 077-3986435

volgwagen