Weeknieuws 2022-05

MTB-A groep: Helaas was er geen groepsrit afgelopen zondag vanwege het slechte weer. Uiteraard waren de slimme bikers op zaterdag al wezen fietsen, en een paar echte liefhebbers  hebben op eigen houtje zondag toch een route gefietst. Het merendeel heeft heel verstandig de wekker uitgezet en is onder de wol gebleven.

Gelukkig ziet het er vooralsnog voor a.s. zondag beter uit en vertrekken we om 8:30 uur vanaf de Beurs naar de Sprank in Venray. Daar vertrekken we dan, onder leiding van onze gids Ger P. om 9:00 uur voor route 11 van 46 km rondom Venray en de Overloon route. De totale afstand zal dan 74 km zijn, route 11A. Voor degene die met de auto naar Venray willen gaan, graag onderling afstemmen en zorgen dat je om 9:00 uur bij de Sprank bent, Kempweg 70 in Venray.

MTB B-groep: Om 8:30 uur wordt vanaf de Beurs route 35B van 61 km richting de Maasduinen gereden.