Theo Lommen tweewielerspecialist nieuwe sponsor TWC Oranje

Theo Lommen tweewielerspecialist is de nieuwe fietsbroekensponsor van fietsclub TWC Oranje Horst. De tweewielerspecialist, met vestigingen in Horst en Sevenum, mag zijn naam vijf jaar lang op de fietsbroeken neerzetten.

Voorzitter van TWC Oranje Horst, Mien Keijsers en mede-eigenaar van de fietszaak, Dave Baltissen maakten bekend een sponsorovereenstemming te hebben gesloten met Theo Lommen tweewielerspecialist. Dit gebeurde tijdens de ledenvergadering van 16 november in de Letste Geulde in Horst. De samenwerking werd ter plaatse bevestigd door een handtekening op het contract en uiteraard een stevige handdruk.

dave_mien_sponsorfoto_01Vijf jaar

Keijsers en Baltissen hebben een vijfjarige sponsorverbintenis gesloten met Theo Lommen tweewielerspecialist voor de fietsbroeken van alle leden van de club. De verbintenis gaat op 1 januari 2017 in, maar de naam van de tweewielerspecialist zal vanaf begin maart 2017 op de fietsbroeken te zien zijn. Met ingang van 1 januari 2018 dient elk lid zijn of haar huidige fietsbroek te hebben omgeruild voor een broek met daarop de naam van de nieuwe sponsor.

Plaats een reactie