TWC Oranje op dinsdag 4 juli bij Tour de L1mbourg op L1 Radio

Onze voorzitter Mien Keijsers is op dinsdag 4 juli te gast in het L1 Radioprogramma Tour de L1mbourg waarin presentator Stefan Collaris een interview met Mien zal uitzenden. Het radioprogramma is van 13.00 tot 18.00 uur op L1 radio (100.3 FM)

Natuurlijk is L1 Radio overgoten met een smakelijk Tour de L1mbourgsaus. Iedere werkdag hoor je tussen 13:00 en 18:00 uur uitgebreid het laatste nieuws uit de Tour. Maar de liefde voor het wielrennen komt ook vanuit de Limburgse Tour de L1mbourgemeenten. Stefan Collaris en Sjoerd Duijkaerts trekken door de provincie op zoek naar de mooiste fietsverhalen. Mis het niet!

Ook op TV is er dagelijks een sfeervol wielerprogramma tijdens Ronde van Frankrijk: Tour de L1mbourg elke dag LIVE op TV van 17.50 tot 18.30. Op dinsdag 4 juli is het TV programma live vanaf Equistrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. En je kunt zelf gaan kijken hoe zo’n uitzending in zijn werk gaat !! 

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen. “Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk”, vertelt Sander Kleikers. “Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de renners, dicht op de huid”. Tour de L1mbourg zal van vrijdag 30 juni t/m zondag 23 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 17:50 uur (live), 20:50 en 22:50 uur. “Maar de twee rustdagen in ons schema zijn welkom, onze crew maakt overuren”, zo besluit Kleikers. De uitzendingen komen tot stand in samenwerking met de deelnemende gemeenten en de provincie Limburg. Hoofd programmazaken van L1 Lida Huver: “We merken steeds weer dat de liefde voor de wielersport enorm is in Limburg. Het enthousiasme bij de gemeenten is zo groot dat we een extra dag aan het schema konden toevoegen, we beginnen al op vrijdag 30 juni”.

Plaats een reactie