Weeknieuws 2019-10 (6 maart)

VUT-groep: A.s. donderdag starten we het seizoen met route 30 over 59 km met vertrek om 13.30 uur.

A-groep: Carnaval en regen op de eerste zondag van het nieuwe race seizoen. Dat betekend een minimale opkomst waarvan ook nog 3 MTB mannen. Wel waren onze beide volgwagen chauffeurs aanwezig. Er werd besloten om 1 race groep te formeren en de 2 Pieten gingen ook gezellig bij elkaar zitten in 1 bus. Ondanks dat Mien iedereen een sportief en veilig seizoen 2019 gewenst had, ging het nog binnen de gemeente Horst mis en kwam Mien zelf ten val. Dus hopelijk is dit direct de laatste val van 2019 en beginnen we het seizoen komende zondag wel met goed weer en zonder ongelukken.

A.s. zondag route 123 van 75 km. Vertrek is om 9.00 uur.

 

BC-groep: Zondag staat route 17 op het programma van 63 km. Vertrek is om 9.00 uur.

D-groep: A.s. zondag route 17-D van 46 km. Vertrek om 9.00 uur.

 

Gevonden voorwerp: In onze volgauto is een geel hesje gevonden, zie foto hieronder. De eigenaar kan zich melden bij onze voorzitter.

Plaats een reactie